De Ontmoeting met de Verwarring


Sta jij ook zo te springen om weer te ontmoeten?? Offline???


In mei 2020 zou de voorstellingsreeks De Ontmoeting met de Verwarring in première gaan en langs zes schouwburgen reizen. Nu gaat deze voorstelling - hopelijk - in november plaatsvinden!


In De Ontmoeting met de Verwarring maak je kennis met iemand met het label ‘verward persoon’. Binnen de vier muren van de stormkamer stap je in een live-vertelling die de grenzen tussen podium en tribune vervaagt en de drempel tussen publiek en spreker verlaagt. Welke vooroordelen heb jij over iemand met afwijkend gedrag? En wat zegt jouw oordeel over deze persoon over hoe je zelf in het leven staat?

*Correctie: Parktheater moet op 18 november zijn, niet 25. Ondanks alle sci-fi, kunnen we nog steeds niet tegelijk op verschillende plekken staan.

Karlijn studeerde aan de University of Oxford en is socioloog en schrijver. Karlijn kreeg ook een aantal keer door instanties het etiket ‘verward gedrag’ opgeplakt. Door welk beeld laat jij je leiden bij een ontmoeting? Wie zie jij: de intellectueel of de idioot? In deze stormkamer pellen we vooroordelen laagje voor laagje af, proberen de mediastorm rondom psychiatrie te vangen en ontwarren we letterlijk het web van sociale codes. Misschien blijkt achteraf het verhaal van de ander minder ver van je af te staan dan je denkt?


Kom je kijken?
Hopelijk tot snel! 

 

E-mailen
LinkedIn