ONLINE THEATER - 21 en 28 mei 2020!

Deze maand zou de voorstellingsreeks De Ontmoeting met de Verwarring in première gaan en langs zes schouwburgen reizen.  In deze live-documentaire maakt het publiek kennis met Karlijn Roex. Karlijn kreeg zowel een universitaire graad als het label ‘verward persoon’ toegekend. De voorstelling pelt vooroordelen over verward gedrag laagje voor laagje af en ontwart letterlijk het web van sociale codes. In deze verwarrende tijden blijkt het thema relevanter dan ooit.


Achter de schermen en op afstand gaan we door met de repetities en verkennen we hoe we ondanks de maatregelen van het RIVM elkaar toch kunnen ontmoeten. 


Op donderdagen 21 en 28 mei organiseren we De Ontmoeting op Afstand: een openbare repetitie met Karlijn. Je krijgt een kijkje in de keuken nu we tijdelijk niet in het theater terecht kunnen. Je bent van harte uitgenodigd!

Een online Stormkamer waarin we in gesprek gaan met Karlijn, hoe zij het leven en haar plek in dit ‘nieuwe normaal’ ervaart, doorweven met muziek, mediastormen en beeldende kunst.

Datum Donderdag 21 mei 2020 Donderdag 28 mei 2020


Tijd 20:30 tot 21:00, daarna is er ruimte voor vragen en een nagesprek.


Waar Vanaf je eigen laptop of computer via Zoom*.


Trailer https://vimeo.com/415854430


Aanmelden   Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar info@stormkamer.nl en vermeld daarbij de datum waarop je in wil tunen via Zoom. We sturen je op de dag zelf de toegangslink en verdere praktische uitleg. De voorstelling is gratis, wil je achteraf een vrije bijdrage geven dan is dat van harte welkom. Wij sturen na de voorstelling informatie over hoe je deze kan geven. /////////////////////////////////////Stormkamer 'De ontmoeting met de verwarring'

Maak kennis met Karlijn Roex in deze live documentaire. 

In De Ontmoeting met de Verwarring maak je kennis met iemand met het label ‘verward persoon’. Binnen de vier muren van de stormkamer stap je in een live-vertelling die de grenzen tussen podium en tribune vervaagt en de drempel tussen publiek en spreker verlaagt. Welke vooroordelen heb jij over iemand met afwijkend gedrag? En wat zegt jouw oordeel over deze persoon over hoe je zelf in het leven staat?


Karlijn studeerde aan Oxford University en is socioloog en schrijver. Karlijn kreeg ook een aantal keer door instanties het etiket ‘verward gedrag’ opgeplakt. Door welk beeld laat jij je leiden bij een ontmoeting? Wie zie jij: de intellectueel of de idioot? In deze stormkamer pellen we vooroordelen laagje voor laagje af, proberen de mediastorm rondom psychiatrie te vangen en ontwarren we letterlijk het web van sociale codes. Misschien blijkt achteraf het verhaal van de ander minder ver van je af te staan dan je denkt?Kom je kijken?
In de balk hier naast vind je de showdata en hoe je tickets kunt krijgen. Hopelijk tot snel! 

E-mailen
LinkedIn