Durf jij ook te schrikken? Boek mij als spreker of gastdocent (NU OOK ONLINE)

Zoals een lid van een landelijke beleidscommissie laatst zei na een lezing: "Je laat me (op een positieve manier) schrikken". Durf jij ook te schrikken? Misschien wel wakker te schrikken? Te worden geconfronteerd? Aan het denken gezet te worden? Velen gingen je al voor. Een selectie:


Reviews

 • Waanzin Festival (van Filosofie Magazine). Lees hier de recensie.
 • Marjon Breed (Radar Advies): "Karlijn hield kort geleden als sociologe en ervaringsdeskundige een presentatie in het landelijke Wmo transformatienetwerk; Een netwerk van gemeentelijke beleidsfunctionarissen in het sociaal domein. Karlijn hield gemeenten een spiegel voor over het verzamelbegrip Verward gedrag, en risico's van bijvoorbeeld stigmatisering, de eigen gebreken van de samenleving, en te snel willen ingrijpen. Indringend, in heldere taal, en beargumenteerd. Het was een mooie bijeenkomst!"
 • Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord.
  Carla Broers: "
  In december 2019 was Karlijn spreker voor de crisisorganisatie van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. In 2 bijzondere sessies nam Karlijn ons mee in de wereld van mensen met het label 'verward persoon'."
 • Anoniem, bij meeting Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord: "Karlijn nam ons mee in de weerbarstige praktijk van alle dag waarin zij nieuwe wegen vindt, obstakels en tegenkrachten het hoofd biedt, uit het veld geslagen raakt en zichzelf steeds weer opnieuw uitvindt. Ze legt bloot wat niet klopt en ontvouwt wat wel werkt. Vanuit haar leefwereld met haar netwerken en de energieën die ze dagelijks ervaart. Gedurende het verhaal van Karlijn merkten we wat haar verhaal met ons deed, wat ons raakte en wat niet. Wanneer we het koud kregen en wanneer haar en onze eigen woorden ons verwarmde. Het werd een bijzondere avond waarin we samen het ondragelijke dragelijk maakte. De reflecties achteraf lieten zien dat we in staat zijn echt te luisteren naar onze medemens, naar elkaar en daarmee ook naar onszelf. Dit koesteren we en nemen dit mee in 2020.
  Karlijn bedankt voor je inspirerende en openhartige verhaal". 
 • Stichting Steunpunt GGZ Utrecht.
  Huub Beijers: "
  Boeiende refereerlunch met Karlijn Roex bij Steunpunt ggz Utrecht over haar ervaringen met de gewelddadige reactie (in Utrecht) op afwijkend gedrag en haar boek 'In verwarde staat'. Haar ervaring gunt ons een blik op het vertoog van waaruit afwijkend gedrag wordt benaderd. Herkenning bij ervaringsdeskundigen en het delen van ervaringen, maken van een ervaring een verhaal met een context waarin zeggenschap op het spel staat. Een verhaal dat anders niet verteld en gehoord zou worden". 

Check de agenda voor geplande lezingen.

Wil je zelf een lezing of gastcollege bij me boeken?

Op al mijn diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Download de Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Karlijn Roex
Algemene voorwaarden Karlijnroex.net V2.0.pdf (215.77KB)
Download de Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Karlijn Roex
Algemene voorwaarden Karlijnroex.net V2.0.pdf (215.77KB)

 

E-mailen
LinkedIn