Als we allemaal ons best blijven doen kan er al best veel in Nederland. Weet je, ik heb best een schijthekel aan al die angst voor een tweede golf, maar het is niet anders! We moeten de aanwezigheid van het coronavirus respecteren. Dit is niet om flauw te doen. Maar alleen dan kunnen we weer naar het theater, op bezoek, in het park chillen, samen sporten, en lekker socializen.

Ondertussen heb ik zelf ook maatregelen genomen. Zo heb ik een pinautomaat, hand sanitizer en mondkapjes bij me. En wattenstaafjes! Want als contactloos pinnen niet lukt kunnen mensen met schone wattenstaafjes hun pincode intoetsen. Ook heb ik nu een online boekenkraam, meer corona-proof dan dat kan het niet worden!

Dus laten we er het beste van maken!

In de herfst van dit gekke jaar ga ik weer lezingen geven. Wel dus allemaal in overeenstemming met wat de WHO (Wereld Gezondheidsorganisatie) aanraadt. Om het toegankelijk te houden, zal er ook een online programma plaatsvinden. Als ik weer de pech heb dat de tweede golf toeslaat precies als er veel op de agenda staat, zullen alle activiteiten exclusief online zijn - of worden verplaatst.


Hey, en m'n theatertour gaat dus (als alles meezit) ook door! Check de tab 'theater'.


Agenda voor najaar 2020:

Met theatergroep Stormkamer.

E-mailen
LinkedIn